благодарности

Acknowledments На 16 юли 2013 година приключи успешно шестото издание на проекта Училище по изкуства "Оцвети ми лято": необходимите за реализирането му средства бяха събрани и използвани по предназначение, благодарение на което бяха проведени замислените кръжоци по изкуства, част от резултатите от които бяха показани на 15 юли в Държавния куклен театър - Габрово, а именно театралната постановка "Младият крал" по Оскар Уайлд, в която актьори бяха децата, съвместен концерт на Лоши Петли съвместно с малки музикални таланти от дома и пряко предаване по националното радио, в което радиоводещи отново бяха децата. Това не би могло да се случи, ако екипът на проекта не беше получил широка материална, трудова, информационна и каква ли още не подкрепа. Затова искаме, доколкото ни е възможно, поотделно или поименно да споменем с най-искрена благодарност тези, които ни спомогнаха.

БЛАГОДАРИМ

на нашите партньори по проекта - НПО "Тангра", Държавния куклен театър - Габрово, Българското национално радио, магазина "Арт Сървиз" ЕООД, сайта "Time Heroes", бар-клуб "Адамс" - за оказаното съдействие в реализацията на проекта!

ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ  

и на нашите дарители, без чиято финансова подкрепа, шестото издание (2013) на "Оцвети ми лято" не би могло да се случи! В частност, благодарим на Александра Банкова–Белвиер и нейните колеги от Lloyds Banking Group (Лондон), на Ирина Петрова и нейните колеги от CSC Bulgaria, на Албена Делистоянова, на Радослав Василев, на Ана Нончева, на Адриана Валентинова! Благодарим и на всички, които са подкрепили проекта, присъствайки на благотворителните концерти на Лоши Петли със съпътстващите ги благотворителни базари, също така благодарност и на чуждоземните ни анонимни благодетели, посетили благотворителния концерт в Норвегия, организиран от НПО "Тангра"! Нека не забравим и Ирена Апова, която за краткото си идване, в което проведе кръжоци, успя да спаси театралната постановка, закупувайки и дарявайки дефицитния материал, необходим за изработването на костюмите!

СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ

и на директорката на дома Жулиета Генова за подкрепата на проекта и съдействието!

Големи благодарности и на възпитателките от дома Нина Джаджева и Даниела Иванова, които наравно с екипа от доброволци се потрудиха по осъществяването на кръжоците по изкуства и по реализирането на театралната постановка в Държавния куклен театър!

Много благодарим и за гостоприемството от страна на Почивна База "Соколски манастир", гр. Габрово, която за пореден път осигури терен, където да се осъществи инициативата "Оцвети ми лято" и, в частност, специална признателност на всеотдайната леля Пепи, която се лиши от личното си време и съня си, за да осигури битов комфорт и добра храна както за децата и персонала от дома, така и за екипа от Училището по изкуства!


 

We are thankful for our partners support!

  • State Puppet Theatre - Gabrovo (logo)
  • Time Heroes (logo)
  • Art Service Ltd. (logo)
  • Bulgarian National Radio (logo)
  • Cinema House (logo)
  • Art Fest (logo)
  • Nature Park "Bulgarka" (logo)
  • Bulgarian Foundation Biodiversity (logo)
  • Bookriders (logo)